Od trenutka kada se saznalo da će Rijana postati mama, lepa pevačica ne prestaje da bude glavna tema medija.

Ona i Asap Roki uskoro će postati roditelji, a mnogi su saglasni da lepoticu sa Barbadosa dugo nije ovako blistala.

Više je nego jasno koliko je ponosna na svoju trudnoću, zbog čega ne prestaje da bira veoma ekstravagantne autfite za pojavljivanje u javnosti, a iako je u 9. mesecu, od visokim potpetica ne odustaje.

Tak oje bilo i sada kada su je paparaci uslikali prilikom šopinga, a Rijana je tom prilikom nosila oversized duks i plavu jaknu, ljubičastu metalik mini suknju i plišanu torbu, a sve to uparila je ljubičastim sandalama sa vrtoglavom štiklom.

Rijanu su paparaci uslikali prilikom šopinga.
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, zanimljivo je i da su je fotografi Daily Maila u jednom trenutku uhvatili u Targetu, popularnom lancu prodavnica u Americi koji je poznat po jeftinim i pristupačnim stvarima.

Rijana je razgledala stvari u jednoj bebi prodavnici, međutim, kako su kasnije pokazale i fotke, komadi za koje se "hvatala" uglavnom su bili ženski, te je pevačica sa širokim osmehom razgledala suknjice i haljinice zbog čega su svi sigurni da će postati mama devojčice.

Nakon toga je narandžastu haljinicu stavila u kolica i nastavila sa kupovinom, a fanovi nisu skrivali sreću zbog Rijane. Naravno, komentari na mrežama nisu izostali, kao i oduševljenje, pogotovo što Rijana ima više nego uspešan brend kozmetike i šminke.

"Sad će mama i ćerka moći zajedno da se šminkaju", "Rijana čeka devojčicu, pa to je sjajno", "Zamislite kliko će biti lepa ta devojčica", "Kajli ćao, stiže nova "Stormi"", "Ova žena blista, a zamislite kako će šik biti obučena njena ćerka"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Rijana je pre mesec dana obelodanila da čeka dete sa Asap Rokijem.
Profimedia 

Podsetimo, Rijana je u februaru fantastičnim fotografijama otkrila da čeka dete sa Asap Rokijem, a još njenih fotografija od kako je u drugom stanju pogledajte u galeriji ispod:

Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia, OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia Rijana je ušla u poslednje tromesečje, ali ne odustaje od provokativnih kombinacija i vrtoglavih potpetica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!