Do sada smo već imali priliku da svedočimo transformaciji bake iz Ivanjice koju je unuk, modni umetnik, frizer i šminker, Aleksandar Dramićanin pre dve godine tokom karantina odlučio da "sredi" uz pomoć šminke. Aleksandar je svoju baku našminkao, a fotke njegovog rada usijale su društvene mreže.

Ovih dana internetom kruži snimak jedne simpatične bake koji je za nekoliko dana postao je viralan. Naime snimak bake koja je poželela da uz pomoć šminke liči na Kim Kardašijan do sada je pregledalo više od 2 miliona ljudi.

Na početku klipa vidi se kako baka drži sliku poznate Kim Kadrašijan, i kako sugeriše šminkeru da želi da izgleda kao ona.

Šminker je imao pune ruke posla, ali je baka na kraju bila prezadovoljna. Efektna šminka, perika i autfit doprineli su tome da deluje dosta mlađe.

kim kardašijan je mnogima inspiracija kada je reč o šminkanju
Youtube 

Čitav proces transformacije izgleda neverovatno, a rezultat je zapanjujuć. Da li baka izgleda kao Kim Kardašijan? Naravno da šminka nije toliko magična, ali je svakako njen izgled vredan pažnje.

video bake koja je želela da se našminka kao kim pogledalo je preko 2 miliona ljudi
Youtube 

"Predivna je sa i bez šminke", "Ova baka je inspiracija mnogima", "Njen osmeh govori sve", "Ako niste znali šta znači kad kažu da su godine samo broj, reći će vam ova baka", samo su neki od komentara koji su se našli ispod ovog klipa, a kako je izgledala transformacija ove bake pogledajte u nastavku:


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!