Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na društvenim mrežama od kako je raskinula dugogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem.

Podsetimo, oni su nedavno stavili tačku na emotivni odnos, a mlada pevačica iselila se iz luksuznog stana na Dorćolu i vratila u porodični dom na Dedinju.

Nekadašnji par čak se i sreo na nedavnoj proslavi rođendana tenisera Filipa Krajinovića koji joj je i najbolji prijatelj, ali je ceo susret protekao normalno, bez ružnih reči ili prekih pogleda.

Anastasija Ražnatović nikada bolje nije izgledala.
printscreen/instagram 

Čini se da je Anastasija brzo prebolela raskid, ili makar tako izgleda, a pratioci su saglasni u jednom - pevačica nikad bolje nije izgledala. Anastasija je sada sa pratiocima podelila još jedan detalj iz privatnog života, dok se opuštala u kadi punoj pene uz omiljenu seriju, a vreli kadrovi nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Anastasija Ražnatović uživa u kadi instagram/raznatovicanastasija

Međutim, nakon toga je objavila i citat američke glumice i pevačice Šer koji joj se očigledno dopao.

Anastasija je podelila poruku Šer na svom instagramu.
pritnscreen/instagram 

"Mama mi je rekla: 'Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka'. Rekla sam joj: 'Mama, pa ja sam bogat čovek'", napisala je i ovim rečima izazvala pregršt komentara.

Inače, Anastasija će uskoro imati prvi nastup, a nedavno je otputovala u Dubai kako bi "napunila baterije", a nikome nije promakla fantastična linija pevačice, zbog čega su svi saglasni - krase je i glas i stas.

pritnscreen/instagram Pevačica odmara u Dubaiju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!