Sestre Hadid suvereno vladaju modnim svetom.

Iako su ih osporavali od momenta kada su se pojavile na pistama, i govorili da im je majka "kupila karijere" uspele su da postanu trenutno najplaćenije manekenke, a Bela je čak proglašena i modelom sa najlepšim licem.

Doduše, na početku karijere izgledala je potpuno drugačije, ali su joj mudre odluke, pogotovo kada su u pitanju estetske korekcije osigurale unosne ugovore i naslovnice najprestižnijih magazina.

Bela Hadid pažljivim intervencijama osigurala je titulu najlepše manekenke.
Shutterstock 

Međutim, tokom svih ovih godina, retkost je da su slavne sestre bile u isto vreme zaštitna lica nekog brenda. Zato je i najava da će upravo one učestvovati u novoj Versace kampanji dočekana sa oduševljenjem.

Bela i Điđi Hadid postale su zaštitna lica nove Versace kampanje.
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sve dok se nisu pojavile fotografije.

Naime, Điđi i Bela za potrebe kampanje transformisale su se u biblijski lik Eve, a pozirale su doslovce kao od majke rođene!

Obe su najintimniji deo tela sakrile Mini Medusa torbicama čija je cena 1. 530 funti, dok su njihove gole grudi sakrile dugačke, talasaste perike. Fotografija je inspirisana Rajskim vrtom, pa se tako oko Beline noge uvija zmija, a sestre u ruci nose jabuku, simbol prvorodnog greha.

Donatela Versaće je povodom kampanje izjavila: "Porodica je uvek u srcu svega što radim, zbog čega volim Belu i Điđi. One su primer snage među sestrama i dele tu poruku našem Versace sestrinstvu širom sveta".

Naravno, iako je više nego jasno da sestre oduzimaju dah pojavom, te je i te kako bilo pohvala na račun umetničkih fotografija, bilo je mnogo i negativnih komentara koji ih nisu štedeli. 

"Jako neprijatno i čudno", "Zamisli da se ovako fotkaš gola sa sestrom", "Stvarno je čudno da se dve sestre skinu i fotografišu zajedno", "Goli modeli... Zar ne bi zapravo modeli trebalo da nose odeću?", "Nikom više ništa nije sveto, kada se traži publicictet po svaku cenu, pribegava se čak i seksualizaciji biblijskog događaja", "Ovo su egzibicionistu, nemaju morala, ni klase, ni sramote"... neki su od komentara, ali na kraju dana činjenica je da se svetu ne može udovoljiti, te da će uvek biti i onih koji će imati nešto negativno da kažu.

Bela i Điđi Hadid kritikovane su jer su se skinule gole.
247PAPS.TV / Splash / Profimedia 

Da li se vama dopada fotografija? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!