Jeleni Karleuši u životu zaista trenutno cvetaju ruže, i to bukvalno!

Uostalom, retko koja žena može se pohvaliti da je za Dan zaljubljenih dobila ne jedan buket, već 3.333 crvene ruže.

Pevačica se bajkovitim prizorom pohvalila na internetu, i verujemo da su joj mnoge dame zavidele.

Karleuša slavi dan ljubavi: Jelenina kuća zatrpana cvećem, svi se pitaju jedno! Instagram

Međutim, taman kada se pomislilo da je iznenađenjima došao kraj, usledio je nov šok za Jelenu - odnosno, na kućnu adresu stiglo je još cveća, ovog puta, pored klasičnih i buketi u obliku srca.

Pevačica je podelila stori uz reči "Dan drugi, o moj Bože", a odmah potom objavila je i video na svom profilu uz haštag #pleasedonthateme, odnosno "molim vas, nemojte me mrzeti".

Karleuša rešila misteriju: Evo ko joj je poslao cveće Instagram

U jednom trenutku na snimku se mogao videti upravo Duško Tošić, te su mnogi zaključili da je došlo do pomirenja između supružnika.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se Jelena i Duško definitivno ne razvode.

Jelena Karleuša otkrila je na storiju da joj je upravo duško Tošić poslao fantastične bukete.
pritnscreen/instagram 

"Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju", rekao je izvor blizak paru i dodao da imaju jedan zejdnički cilj - da se posvete odgajanju ćerki i zaštite ih od senzacionalističkih natpisa o njima.

Pevačica se kasnije našalila i podelila stori sa Naomi Kembel koja je prvi put pokazala ćerku uz reči "Možda mi je vreme za treće dete čim se ovako oduševljavam slikama beba", a da li će do toga zaista doći, pokazaće vreme.

Jelena Karleuša našalila se na storiju da joj je vreme za treće dete.
pritnscreen/instagram 

Bilo kako bilo, lepo je videti pevačicu ponovo srećnu i nasmejanu, a još fotografija nje i i Duška pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su izgledali Jelena Karleuša i Duško Tošić u vreme najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!