Slavna plus size pevačica Lizo od momenta kad se pojavila na svetskoj sceni pomera sve moguće granice, a iako je nebrojeno puta bila na meti kritika, kako stvari stoje, ne planira da se zaustavi.

Često se govorilo da daje loš primer jer toliki broj kilograma nije zdrav, a i ona sama nedavno je pričala da je krenula sa pojačanim treninzima i zdravijom ishranom kako bi dovela svoje telo u red.

Rezultatima je pokazala i na Instagramu, a mnogi su pohvalili njene napore da živi zdravije, nevezano za kilažu. Međutim, iako se činilo da je negativni komentari i uvrede nisu poremetili, neke stvari su ipak prešle sve moguće granice, kao što je glasina da je ubila fana skokom sa bine.

Lizo su optuživali da je skokom sa bine ubila fana.
Profimedia 

Lizo se tad oglasila na svom Instagramu i uz smeh prokomentarisala da "nije baš toliko debela". Od tog momenta krenula je sa intezivnijom transformacijom svog tela, a sada je konačno progovorila o daljim planovima okupljenim novinarima pred ovogodišnji Superboul.

Lizo je pre nekoliko meseci krenula sa transformacijom tela.
pritnscreen/instagram 

Ona je prisustvovala Drejkovom koncertu, a tom prilikom odlučila se za providnu mrežastu kombinaciju koja je u prvi plan istakla njene obline.

Ponosno je paradirala u provokativnom izdanju i tom prilikom poručila Kardi Bi da je pozove, s obzirom da je sada kreativni direktor Plejboja.

Lizo su uslikali na Drejkovom koncertu u provokativnom izdanju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Želim da se slikam gola i pokažem sve svoje pirsinge, i ovaj napred i ove skrivene", rekla je Lizo samouvereno, a od momenta kada se ta vest pojavila na mrežama, jezivi komentari samo su se ređali.

Lizo je izjavila da bi želela da se slika za ŽPlejboj.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Smršala 200 grama i odmah bi da se slika gola", "Volim Lizo, ali što je mnogo - mnogo je", "Debela krava tripuje da je riba", "Kome ćeš ti takva da poziraš", "Javite mi kad je to da ne kupuje Plejboj", "Devojko, ne blamiraj se, pogledaj se na šta ličiš", "Stranice nisu dovoljno velike, to niko ne želi da vidi"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na Tviteru i drugim mrežama.

Srećom, bilo je i onih koji su ovaj potez pohvalili.

"Lizo je sigurna u svom telu i to je nešto najlepše ikada, samo napred devojko!", "Te fotke će biti brutalne, Kardi, zovi je i napravite magiju", "Sad bi Lizo trebalo u inat da pozira za Plejboj, baš zbog ovih koji je vređaju"... neke su od poruka podrške pevačici.

Da li će do ove saradnje doći ostaje da vidimo, a još njenih novijih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte u galeriji kako je Lizo izgledala nekad, a kako izgleda danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!