Kada vidite mladu pevačicu Anastasiju Ražnatović tip-top doteranu, lako je pomisliti da ne zna, narodski rečeno, ni jaja da isprži.

Međutim, lepa umetnica sada je sve demantovala kada je podelila snimak na kom sprema pitu sa mesom.

U kuhinji se snalazi poput profesionalca, mutila jaja, savijala i mazala kore, seckala peršun, pržila luk i meso... Sve vreme nije skidala osmeh sa lica, a dovoljno je da vidite rezultat pa da vam bude jasno zbog čega.

Anastasija je podelila kako pravi pitu sa mesom.
pritnscreen/instagram 

Ne sumnjamo da je, osim što je lepa na oko, pita i veoma ukusna, a kako je izgledao ceo proces pripreme pogledajte u videu u nastavku.

Anastasija Ražnatović pravi pitu s mesom Instagram

Dakle, mlada pevačica osim što ređa hitove, spretna je i u kuhinji, a njeni pratioci oduševljeni su njenim specijalitetom, iako je bilo i onih koji su komentarisali da Anastasija izgleda kao da retko jede ovakve stvari, s obzirom da je veoma mršava i fit.

Anastasija Ražnatović osim što ređa hitove, snalazi se i u kuhinji, iako to niko ne bi rekao s obzirom na to kako izgleda.
Instagram 

Ipak, pevačica je u više navrata objašnjavala da zapravo preferira "na kašiku", odnosno kuvana jela, a da je liniju sredila isključivo fizičkom aktivnošću i balansiranom ishranom, a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

pritnscreen/instagram Pevačica odmara u Dubaiju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!