Nakon supruga naše proslavljene sportistkinje Milice Mandić koji je ukrasio butinu njenim likom, na sličan korak odlučio se i verenik naše poznate pevačice Marije Mikić.

Njen verenik Jovan Pantić odlučio je da njen lik istetovira na ramenu, a iznenađenje je pevačicu potpuno ostavilo bez teksta.

"Neka vas ljubav inspiriše", pisalo je na storiju koji je Marija podelila, a na kom je oduševljeno dopisala:

"Opet si me ostavio bez teksta. Ovaj put za ceo život".

Mariju Mikić iznenadio je verenik tetovažom.
printscreen/instagram 

Marija je potom podelila još jednu fotografiju tetovaže, ovog puta uz reči:

"Šta ste mi priredili, umreću!"

Marija Mikić oduševljena je iznenađenjem koje joj je priredio verenik i odmah se pohvalila na storiju.
pritnscreen/instagram 

Iznenađenje je, očekivano, naišlo na oduševljenje njenih pratilaca, pogotovo pripadnica lepšeg pola, a svi su saglasni da je ovako nešto definitivno ogroman znak ljubavi.

Nema sumnje da je Mariji upravo Jovan njena najveća podrška, što je i sama u nekoliko navrata isticala za medije.

Marija Mikić nekoliko puta je istakla u medijima kolika joj je podrška verenik Jovan.
Instagram 

Sa druge strane, ni Jovan ne krije koliko voli pevačicu, a svojim statusima na Instagramu često bi raznežio kako svoju verenicu, tako i sve pratioce. Tako je nedavno napisao: 

"Svaki dan sam u tvom novom čudu. Ti si neki viši nivo ŽENE. Ti kad ljubiš ne prolazi, tek tad počinje!!!", a ovo je samo delić prelepih poruka koje se mogu pročitati na mrežama.

Podsetimo, pevačica je zaprošena prošlog juna tokom rođendanske proslave, potpuno iznenada, a fotografije sa vereničkim prstenom ubrzo su preplavile Instagram.

Marija Mikić pohvalila se vereničkim prstenom.
Instagram 

Usledile su brojne čestitke zaljubljenom paru, a činjenica je da pevačica blista više nego ikada do sada, te da je više nego jasno da joj ljubav i te kako prija, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!