Ivana Nikolić važi za najzgodniju Uraganku i retko kad ćete je videti, a da nije tip-top sređena.

Međutim, sada je konačno uhvaćena u opuštenom izdanju, a njen izgled iznenadio je mnoge.

Naime, pevačicu je ekipa "Paparaco lova" uslikala dok je obavljala obaveze po gradu. Najpre ju je kombi sačekao ispred zgrade u kojoj živi, da bi se potom uputila u jedan kozmetički salon gde je otišla na laserski tretman, što je pokazala i na svom Instagramu.

Ivanu Nikolić uslikali su bez šminke.
pritnscreen/youtube 

Nakon toga, Nikolićeva je posetila još jedan studio za ulepšavanje, a nakon toga, taksijem se odvezla do svog stana.

Pevačica je bila u crnom od glave do pete, a prednji deo kose podigla je u rep, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

pritnscreen/youtube Pogledajte kako Ivana Nikolić izgleda bez šminke, kada misli da je kamere ne snimaju.

Iako Ivana izgleda lepo i bez šminke, na internetu su se mogli pročitati komentari da kad nije doterana izgleda kao bilo koja druga devojka u gradu, te da je ne bi ni primetili da nije poznata.

"Na Insta avion, a ovako prosek. Jedino što je zgodna", "Ivana je lepa, ali bez šminke stvarn one izgleda isto", "Smanji malo te kozmetičke salone. Na kraju ćeš već u 40. završiti isto ko Tori Speling", "Instagram vs. realnost, nebo i zemlja", "Da nije u "Hurricane" ne bih je ovako ni primetio", "Telo desetka, a ovako bez šminke, ništa posebno"... delić je onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Inače, odnedavno se šuška i da je Uraganka u vezi sa sa košarkašem Crvene zvezde, Majkom Cirbesom, ali pevačica nije potvrdila ove navode. Nikolićeva je od pre izvesnog vremena i crvenokosa, a jedna je od retkih koja svoje estetske korekcije nije krila, niti se ikada stidela kako je izgledala ranije. A još njenih fotografija sa početka karijere pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Youtube Pogledajte kako je nekada izgledala Uraganka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!