Pop pevačica Nataša Bekvalac pre nekoliko dana na svom Instagram profilu podelila je fotografiju za koju je dobila niz pohvala. Komentari poput "Savršena si" naterali su Natašu da se obrati svojim fanovima, posebno mlađij, ženskoj publici i objasni da savršenstvno ne postoji.

Pevačica je u opisu fotografije napisala poruku i istakla vrednosti koje ona ceni.

- Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade sve šešće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na račun 'savršenog' izgleda. Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno, napisala je Nataša i dodala:

Izdanje Nataše Bekvalac koje je privuklo komentare
Instagram 

- Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa. Ne zaboravite savršenu rasvetu, koja doprinosi veoma. Ono što fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, 'ono nešto', unutrašnju lepotu, dobrotu... ostalo, moguće je!

Devojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komlekse i nesigurnosti, pogotovo ne u tim nežnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nežne prema sebi, natočite večeras čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne! E, za to ne postoji aplikacija! Voli vas vaša Bekvalčeva, objasnila je Bekvalčeva.

Natasa Bekvalac ne moze da hoda Instagram

U galeriji u nastavku teksta pogledajte i ostala modna izdanja Nataše Bekvalac kojima je privukla veliku pažnju:

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel Modna izdanja panonske Barbike

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!