Naikli smo da nas Jelena Karleuša uvek iznenadi smelim odevnim kombinacijama, ali sada je otišla korak dalje.

Za ono što je obukla zaista treba hrabrosti, ali pevačica je poznata kao neko ko može da iznese i najproblematičnije autfite i učini ih stilskom desetkom.

Ovog puta odlučila se za vanvremenski komplet od belog lateksa, koji je u prvi plan istakao njen savršen struk i izvajanu zadnjicu.

"The fifth element", napisala je u opisu fotografija, a pratioci su saglasni - Jelena izgleda i bolje od Mile Jovović u kultnom filmu. Iako je uvek izgledala dobro, sada je liniju dovela do savršentsva, što potvrđuju i isklesani trbušnjaci i leđa na kojima nije bilo ni mrvice viška.

Jelena Karleuša pozirala je u kostimu kao iz Petog elementa.
pritnscreen/instagram 

Ceo look Jelena je dodatno "začinila" edgy crnim ajlajnerom i kratkom paž frizurom sa šiškama, što je takođe bilo veliko iznenađenje, dok je od nakita jedino nosila jednostavnu zlatnu narukvicu.

Jelena Karleuša pokazala je telo bez mrvice viška.
pritnscreen/instagram 

Naravno, komplimenti nisu izostali, a njeni obožavatelji bili su u neverici šta vide:

"Brutala", "Čim sam ugledala sliku pomislila sam Peti element, što ti i jesi", "Kraljica Balkana", "Nema privlačnije žene na Balkanu", "Anđeo u belom", "Predivno", "možni rendžer Karly", "Nove era estetike dolazi", "Boginja dobrog stila", "Bomba", "Kako dobro izgledaš", "Nikad bolja nisi bila", "Ženo goriš"... delić je onoga što se moglo pročitati ispod posta.

Sigurni smo da Jelena tek priprema nova iznenađenja i kada su u pitanju muzika, tako i kada je reč o nastupima i autfitima za iste, a još neka njena vrela izdanja pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Jelena Karleuša poznata je po provokativnim izdanjima koje samo ona može da iznese.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!