Navikli smo da nas Anastasija Ražnatović "počasti" smelim i neobičnim modnim kombinacijama, ali ovog puta, priču je odvela na potpuno drugi nivo.

Pevačica trenutno odmara u Dubaiju, odakle svakodnevno deli fotografije na društvenim mrežama, ali na njeno poslednje izdanje malo ko je mogao da ostane ravnodušan.

Naime, ona je odabrala neobičnu maslinasto zelenu haljinu sa smelim izrezima koji su u prvi plan istakli njen vitak struk, zategnuta leđa, ali i sideboob profil, jer haljina nije išla potpuno preko grudi već je otkrivala tek toliko da "zagolica maštu", a da ne bude degutatno.

Anastasija Ražnatović ponela je neobičnu zelenu haljinu sa izrezima.
printscreen/instagram 

Sve je ukombinovala sa niskom messy punđom, zlatnim alkama, tankom ogrlicom i fantastičnim kožnim braon sandalama sa platformom.

Naravno, komplimenti nisu izostali, a njeni obožavatelji nisu krili oduševljenje.

Anastasija Ražnatović oduševila je sve linijom i izgledom u Dubaiju.
printscreen/instagram 

"Kakva bomba", "Najzgodnija", "Tašo prelepa si", "Ova haljina je ludilo", "Fantastično izgledaš", "Ovako jedna mlada zvezda treba da izgleda", "Predivna", "Ova haljina je san snova", "Tašo, nikad lepše nisi izgledala", "Svetska, a naša", "Tašo, izlgedaš poput modela".. samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Anastasija Ražnatović dobila je rpegršt komplimenata na račun izgleda.
pritnscreen/instagram 

Ruku na srce, ne čudi što mladu pevačicu toliko hvale, s obzirom da je liniju dovela do perfekcije, te je više nego jasno da ne postoji stvar koju može da obuče, a da joj ne stoji kao salivena, a još njenih fotografija u ovom fantastičnom izdanju pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Anastasije Ražnatović u neobičnoj maslinastoj haljini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!