Jelena Karleuša započela je ovu godinu spektakularnim nastupom ispred Skupštine, a sada svoju dominaciju nastavlja i u Dubaiju i to u klubu koji je do sada ugostio samo najveće zvezde svetskog šoubiznisa.

Svetska, a naša pevačica prva je kojoj je pošlo za rukom da se pojavi u čuvenom "plutajućem" klubu, a njegova istorija zaista je impresivna.

Naime, najpre se zvao "Kraljica Elizabeta 2" i prvi put je isplovio 1967. godine, da bi kasnije bio prebačen u brod za kraće udaljenosti. Nakon što ga je 2008. godine kupila kraljevska porodica Dubaija pretvoren je u najveći plutajući klub na svetu.

Smešten je u komercijalnoj luci Rašid i može da ugosti preko 1.000 posetilaca. Inače, sam ulaz na "Float Dubai" je besplatan, ali da bi ušli u pomenuti klub moraćete da platite za uslugu, te je zahtev da se uzme barem boca pića koja ne košta ispod 1.000 dolara, a cene se kreću čak i do 90.000 dolara.

U ovom impresivnom klubu do sad su nastupala neka od najvećih imena poput repera Tajge, French Montane, DJ Brooklyn, i mnogih drugih, a sada se listi pridružila i Jelena Karleuša koja će, sigurni smo, zapaliti sve vrelim nastupom.

Pevačica koja je iznenadila domaću javnost spektakularnim kostimima i koreografijama za doček Nove godine, koje bi postidele i svetske zvezde u Dubaiju je dočekana poput kraljice i to bukvalno, što možete videti u galeriji ispod:

Instagram Jelena će u Dubaiju održati koncert u klubu gde su nastupala velika svetska imena

U hotelskoj sobi dočekalo ju je sveže voće i limunada, a poseban detalj bila je poruka sa njenom slikom na kojoj je pisalo "kraljica Srbije".

Jelenu Karleušu dočekalo je iznenađenje sa njenom fotografijom i natpisom "kraljica Srbije".
printscreen/instagram 

Jelena je inače do Dubaija letela biznis klasom, da bi ih na aerodromu sačekala Rolls Royce limuzina. Društvo joj prave ćerke Atina i Nika, kao i prijatelj i menadžer Zoran Birtašević, a boravak u toplijim krajevima iskoristili su i da napune baterije kako za nastup, tako i za kasnije obaveze.

Jelena Karleuša, njene ćerke i menadžer Zoran Birtašević leteli su biznis klasom do Dubaija.
pritnscreen/instagram 

Jelena je sve vreme delila fotografije sa fanovima na Instagramu, a prizori malo koga su ostavi ravnodušnim.

Danas je objavila i snimak sa probe nastupa, a njeni obožavatelji saglasni su da pevačica oduzima dah izazovnom kombinacijom. Jedno je sigurno - posetioce najvećeg plutajućeg kluba na svetu očekuje provod za pamćenje, a ukoliko ste propustili kako je izgledao njen nastup ispred Skupštine, pogledajte fotografije u nastavku.

Mondo/Stefan Stojanović Kostimi Jelene Karleuše rezervisani za nastup u novogodišnjoj noći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!