Pop pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica. Iako je premašila 40. godinu, Nata izgleda sjajano, a na izgledu joj zavide znatno mlađe koleginice.

Nataša je inače jedna od retkih zvezda koja estetskih zahvatima nije promenila lični opis, ali ipak, našao se jedan korisnik Instagrama koji je "uspeo da nađe manu" Bekvalčevoj.

"Premršava si i niska. Ja rek'o to ženska i po. Ništa posebno. Kad se središ lepa si, ovako te poznao ne bih! Premršava si Nataša", napisao joj je jedan fan na Instagramu, a onda je usledio Natin odgovor.

"U redu", odgovorila mu je kratko i jasno. Možda neki očekivali oštriji odgovor, ali Nataša je to rešila kulturno i damski, baš kako joj i dolikuje.

Fan prozvao Natašu, ona mu žestoko odgovorila
Instagram 

Njen komentar mnoge je nasmejao, ali to nas ni malo ne čudi, s obzirom na to da je Nataša poznata kao neko ko rado zbija šale na svoj račun, te se tako često prepričavaju njeni biseri.

Nataša je poznata po svojim izjavama i humoru
kurir/ Zorana Jevtić 

"I tebe je neprijatno gledati", "Ja sam večito u finansijskim problemima - otkad sam se rodila", "Lako je biti poštena kad te niko neće", "S obzirom koliko je njih mene pitalo, malo sam se udavala", "Često izgledam kao socijalni slučaj", "Gledajte mene i radite sve obrnuto, to vam je super recept", "Za sve moje neuspehe krivo je društvo", "Jao ja se nisam udavala, ja ne bih! Mislim se - jel te iko pitao"... samo su neke od izjava Nataše Bekvalac koji mnogi prepričavaju, ali i rado koriste.

ATA Images/Antonio Ahel Pop pevačica jednim komentarom ućutkala fana koji ju je prozivao

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!