Manekenka Kendal Džener (26) našla se na meti kritika zbog provokativne crne haljine u kojoj se pojavila na venčanju najbolje prijateljice Lauren Perez u novembru prošle godine.

Nakon što je odradila ulogu deveruše u čednom izdanju, Kendal se za svadbeno slavlje presvukla u oskudnu crnu haljinu s brojnim prorezima, koji si otkrili dosta kože.

Njen modni odabir javnost je osudila neprimerenim za takvu priliku, čak i bezobraznim, a ona je tek sad "opravdala" svoj postupak.

"Pitala sam je za odobrenje", napisala je Kendal ispod fotki s venčanja koje je mlada objavila na Instagramu, nakon što su se nanizale kritike na njen račun.

"Izgledala je prekrasno", podržala ju je i sama mlada.

Kao i njenim slavnim sestrama, manekenki golišava izdanja nisu strana, a do sada se zbog toga nije našla u problemima.

Model haljine koji je izazvao komentare dolazi iz Mônotove kolekcije za proleće/leto 2022. godine, a Kendal je očigledno rešila da bude zvezda venčanja i obezbedi sebi pažnju uz ovu, nikad provokativniju haljinu.

"Zaista previše za takav događaj", "Zamisli da se neko ovako pojavi na venčanju", "Bolje da je došla gola", "Bolje da mi se ne pojaviš na svadbi nego da dođeš ovako obučena", "Ovo je čist bezobrazluk"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama na račun manekenkine toalete. Jedno je sigurno - Kendal je uspela da skrene pažnju na sebe.

Instagram Manekenka u provokativnoj haljini na venčanju

A kako se vama dopada njen odabir, da li mislite da je preterala? Pišite nam u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!