Kortni Kardašijan ne prestaje da privlači pažnju javnosti! Njeno ponašanje i ponašanje njenog vernika mnogi osuđuju, nedavno je bila tema medija zbog izleta njene ćerke, a sada su se mreže usijale zbog njenog kombinezona.

Naime, proslavljena 42-godišnjakinja je na Instagramu podelila snimak gde vidimo kako nosi kombinezon u boji kože, do te mere se stopio sa njenom kožom i prati liniju tela, te su mnogi pomislili na prvu da Kortni na sebi nema ništa.

Kortni je obukla zavodljivi, seksi komad brenda SKIMS iza koga stoji njena sestra Kim Kardašijan, a na fotografijama koje je podelila nas vom fidu, Kortni je pokazala i kako ovaj kombinezon izgleda izbliza, gde se jasno videlo da ga krase detalji od pliša.

Međutim, najviše prašine izazvao je spomenuti snimak gde ona kombinezon nosi uz crne, duboke čizme, te na kom, verovatno s namerom, njiše kukovima i zadnjicom. I dok su neki oduševljeni ovom objavom, mnogi nisu prezali od uvreda i kritika.

Pojedini smatraju da Kortni u realnom životu, daleko od fotošopa izgleda mnogo drugačije, a interesantno je to da su nakon salve komentara sve objave u ovom kombinezonu nestale s njenog profila.

Kortni je pre svega na svom fidu na Instagramu podelila obrađen slike u kombinezonu.
Instagram 

"Izgleda apsolutno užasno", "Fotošop čini čuda", "Moja baka je u boljoj formi od nje", "Ima zadnjicu kao istrošena sofa", "Na obrađenim slikama kao avion, a zapravo izgleda poptuno drugačije", "Ugojila se, očigledno se oseća udobno u svojoj vezi", "Toliko neprivlačno da je bolesno", "Toliko mlitava, a nosi steznik, šta bilo da da ga nema", "Izgleda krajnje jeftino", samo su neki od hiljade komentara koji su se mogli pročitati na mrežama.

Nakon toga objavila je video zbog čega su usledile kritike.
Instagram 

Možda su je ipak malo pogodile kritike s obzirom na to da je obrisala objave, međutim zvezda svakako uživa u sebi, svom telu i romansi sa bubnjarem Travisom Barkerkom, za koga se pre nekoliko meseci i verila. 

Od kako je započela vezu s Travisom mnogi su primetili da se Kortni dosta promenila.
Instagram 

Par je počeo da se zabavlja početkom prošle godine, a svi tvrde da je ova romansa drastično promenila Kortni. Njeno ponašanje mnogi komentarišu, jer kako navode, tako nešto ne priliči jednoj majci, no ona ne mari za bilo čije reči.

Mnogi joj zameraju na razuzdanom ponašanju koje ne priliči jednoj majci
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Od kako je u vezi s bubnjarem, Kortni je promenila stil oblačenja pa je sada urbanija i naginje ka rokerskom imidžu, a strani mediji prenose da je uz Travisovu ljubav i podršku pronašla i iskazala pravu sebe.

Popularna sestra ne krije koliko je zaljubljena u Barkera, ne samo što se par ne razdvaja, već i transparentno pokazuju ljubav ne neobične načine. Tako je svojevremeno ona pokazala kako mu je na ruci istetovirala "Volim te", ali je i na Instagramu podelila činjenicu da ima epruvetu sa njegovom krvlju, na kojoj pritom piše njegov datum rođenja, kao i  inicijali. S druge strane on je podelio sa fanovima da poseduje sveću koju je nazvao "Ovo miriše kao Kortnin orgazam".

Koerni ne mari za komentare već nastavlja da radi što ona želi
Instagram 

Kortni i Travis su svoju ljubav krunisali i veridbom 17. oktobra u Kaliforniji, a muzičar ju je zaprosio na plaži, dok su bile okruženi hiljadama crvenih ruža i svećama, kada joj je poklonio prsten sa dijamantom od 12 karata, vredan više od milion dolara. 

I dok njihove slike i pozeti zgražavaju javnost, Kortni poput tinejdžerke uživa u romansi s rokerom, a slike koje su podgile veliku prašinu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slavni par ne prestaje da privlači pažnju svojim ponašanjem

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!