Milica Pavlović nedavno je doživela pravu neprijatnost na jednom nastupu.

Pevačica je poznata kao neko ko atmosferu u svakom klubu dovodi do usijanja, te ne čudi što je fanovi obožavaju, ali su neki otišli korak dalje i malo više sebi dali za pravo zbog čega je Milica bila prisiljena da odreaguje.

Naime, na internetu se pojavio snimak na kom zgodna pevačica u jednom trenutku uzima telefon nepoznatog muškarca, a potom ga baca iza sebe na binu.

Ono što posredi je to da je mladić sve vreme pokušavao da snimi Pavlovićevu ispod suknje što se njoj nikako nije dopalo.

Međutim, ubrzo nakon objave krenuli su komentari na mrežama - pojedini napadaju pevačicu da je "zafrljačila nečiji telefon, a taj neko je još platio kartu da je sluša", dok drugi brane njenu odluku da baci telefon "jer je možda videla da je momak snima ispod suknje".

Pevačica je svoj postupak odbranila time što ju je gnusan gest uvredio.

Milica Pavlović nedavno je bacila telefon fana koji je pokušao da je snimi ispod suknje.
printscreen/instagram 

Kako je jedan izvor rekao za Blic, momak se pre toga nekoliko puta oglušio na više upozorenja koje mu je pevačica dala.

- Milica se sve vreme sjajno zabavljala sa publikom, dok nije jedan od prisitih gostiju krenuo da joj snima ispod suknje. Ona ga je nekoliko puta upozorila da to ne radi, međutim momak nije hteo da odustane - priča izvor.

Milica Pavlović upozorila je nepoznatog mladića nekoliko puta da je ne snima ispod suknje.
pritnscreen/instagram 

- Milica je u momentu poludela i pružila ruku momku, on je mislio da će da snima njegovim telefonom, dao joj a ona ga je bacila iza sebe - dodao je izvor na kraju i objasnio celokupnu situaciju, a pevačica koja je nedavno obradovala pratioce fanatastičnim fotografijama sa Milošem Timotijevićem za sada se nije oglašavala na svom profilu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!