Tamara Dragičević iako je dugo na glumačkoj scenu, posebnu pažnju javnosti privukla je nakon uloge u filmu "Toma".

Film je doživeo ogromnu popularnost kako na ovim prostorima, tako i u Americi gde je do nedavno bila i lepa glumica sa svojim suprugom Petrom Benčinom.

Odatle su svakodnevno kačili fotografije i pokazivali kako se provode, a obožavateljima nisu promakla ni Tamarina sjajna modna izdanja zbog kojih su je poredili sa svetskim glumicama, a koja možete videti, ukoliko ste propustili, u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram, ATA Images/Antonio Ahel Pogledajte neka od najlepših modnih izdanja glumice Tamare Dragičević.

Međutim, sada je Tamara rešila da iznenadi pratioce na mrežama izdanjem u kom nismo do sad imali prilike da je vidimo.

Uz minimalno šminke i dobrim, prirodnim osvetljenjem koje je dodatno istaklo njenu lepotu, Tamara je pozirala samo u čipkanom brushalteru, a umetničke fotografije su retko koga ostavila ravnodušnim.

Komentari nisu izostali, a većina je oduševljena onim što vidi i poručivali da je lepša i od holivudskih diva.

"Prelepa kao i uvek", "Zanosna", "Srpska lepota", "Postidela bi i svetske glumice", "Blistaš Tašo", "Savršenstvo bez mane", "Bože, koliko si lepa", "Nisi lepa, nego prelepa", "Šta reći osim čarobnica"... samo je delić onoga što se moglo pročitati ispod objave, a složili bismo se sa svima koji kažu da je komplimente i te kako zaslužila.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!