Nataša Bekvalac startovala je novu godinu radno, a sa pratiocima na Instagramu podelila je deliće atmosfere, kako iz svog doma, tako i sa nastupa sa Zlatibora na kom je dovela atmosferu do usijanja.

Sada je dirketno sa planine progovorila o brojnim aktuelnostima, a za emisiju "Premijera Vikend Specijal'' otkrila je da se već navikla na brz tempo koji je prenela i u 2022. godinu.

- Ušla sam u šestoj brzini u ovu godinu, ali navikla sam da imam tempo koji je brži od uobičajenog. Kad krenem na nastup, imam utisak kao da idem u provod i zaista se najbolje provedem na svojim nastupima. Zato to ne smatram poslom, to je moja ljubav. Kad me pogodi pesma ja sam žena boem, volim trubače - priča Nataša.

Nataša Bekvalac otkrila je da je i novu godinu započela u šestoj brzini kako kaže.
pritnscreen/instagram 

Takođe se osvrnula i na to kako je provela Božić, što su njeni pratioci donekle i mogli da vide na njenom profilu.

- Nisam spremala česnicu, spremala sam pogaču. To je bio užitak za mene i moje ćerke, jedan porodični čin, gde smo se dobro zabavljale i ispratile srpske običaje - kaže Bekvalčeva, a potom se osvrnula i na pevački posao.

Nataša Bekvalac sa ćerkama je provela Božić.
printscreen/instagram 

- Uživam u planini, bez obzira što mi je u pasošu upisan ceo svet, mi uglavnom vidimo hotel i nastup. Sa Zlatiborom nije takva situacija, uživam ovde, nije gužva - dodaje Nataša.

Nataša Bekvalac kaže da uživa na Zlatiboru jer nije gužva.
Instagram 

- Naučila sam da se odreknem očekivanja jer su me dovela do propasti, očekivanja nemam, a želje su mi da su mi deca i porodica dobri. A što se muškaraca tiče, tu su mi se želje ostvarile - zaključila je Nataša Bekvalac, a delić atmosfere sa nastupa na Zlatiboru, kao i kako se danas pevačica provela pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako se Nataša Bekvalac provodi na Zlatiboru

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!