Ako ste mislili da smo do sada sve videli kada su Kardašijanke u pitanju, dozvolite da vas još jednom demantujemo.

Možda su se Kloi i Kim "smirile", ali od kada je ušla u vezu sa čuvenim rokerom Travisom Barkerom, Kortni nema ni "k" od one osobe koja je bila pre.

Iako je od samog starta bila poznata kao neko ko je otvorenih shvatanja, sada se čini da su joj "kočnice malo popustile", te da se trudi, po mišljenju mnogih da "sa ćerkom bude drugarica umesto da joj bude majka".

U prošlosti je bilo nebrojeno situacija gde je njeno majčinstvo bilo na ispitu, a bliski saradnici Kardašijanki uglavnom su govorili da su od sve dece Kortnina najmanje vaspitana, te da im sve dozvoljava, čak i na njihovu štetu.

Svi kažu da su deca Kortni Kardašijan najmanje vaspitana.
pritnscreen/youtube 

Nedavno su je prozivali jer je njen stariji sin dobio na kilaži jer od kako se zabavlja sa Travisom tinejdžer "živi" na brzoj hrani koja je navodno zabranjena u njenoj kući. Nakon toga, kritikovali su je i jer je neke poprilično promiskuitetne fotografije nje i njenog novog dečka snimila upravo Penelope Disik, što se posebno nije dopalo njenom nekadašnjem partneru Skotu.

Kortni Kardašijan su prozivali da ne brine o sinu nakon što su se pojavile fotke Skota Disika i Mejsona iz šetnje.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kao da to nije bilo dovoljno, Kortni je sad svojoj 9-godišnjoj čerkici dozvolila da ofarba kosu u bordo nijansu, a za novu godinu, nosila je dizajnersku haljinu bez bretela koja je više bila prigodna starijim devojkama, a sve to upotpunila je papučama sa visokom potepticom koje su napred imale pufnu od perja i kakve se uglavnom nose u spavaćoj sobi.

Kortni Kardašijan dozvolila je Penelope da ofarba kosu i nosi štikle.
printcreen/instagram 

Nakon što je objavila fotografije, pratioci su bili nemilosrdni, a čini se da kritike nikad nisu bile gore.

"Kakva si ti to majka", "Praviš od svoje ćerke prostitutku", "Kakav primer daješ drugima", "Da nije malo mlada za farbanje kose i tolike štikle", "Devojčica, a nosi haljinu kakvu nose odrasli, šta je s tobom ženo?!", "Sram te bilo. Glumiš joj drugaricu umesto da si joj majka", "Ne moraš biti kul da bi bila dobra majka, ovim je svesno uništavaš", "Suviše je mala da bi je tako pokazivala", "Grozna si majka"... sam je delić onoga što se moglo pročitati, a mreže "gore" i dalje zbog izdanja male Penelope.

Kortni KArdašijan je na meti kritika jer je ćerki dozvolila da ofarba kosu.
printscreen/instagram 

Jedan pratilac dodao je poduži komentar:

"Ti koja stalno govoriš da želiš da tvoja deca budu deca i koja si kritikovala kim jer je svoje klince oblačila odraslo sada si ih sve prevazišla. Pi je mala za takvu haljinu, štikle, kosu, nokte.. Imao ceo život da bude odrasla. Svi smo mi hteli da farbamo kosu kao mali i slično, ali da li je to zaista dobra stvar? Zašto bi oštećivao nečiji skalp ko ima samo 9 godina? Ti navodno držiš da oko tebe sve bude prirodno i organik, a svesno truješ decu hemikalijama. Dozovi se pameti Kort, nisi kul", a mnogi su se složili sa napisanim.

Kortni Kardašijan su osudili zbog izdanja ćerke Penelope.
pritnscreen/instagram 

Kardašijanka se nije oglašavala povodom svega, ali ukoliko se kritike nastave, sigurni smo da će i te kako imati šta da kaže.

Šta vi kažete na sve? Ko je u pravu? Glasajte u anekti ispod i podelite sa nama vaše mišljenje.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!