Tatjana Bašević, poznatija kao Angel Tatjana, proslavila je godinu dana veze 31. decembra i kada to niko nije očekivao, izgovorila je sudbonosno "da" u tajnosti.

Angel Tatjana je prvo podelila fotografiju bele haljine u kojoj je pozirala i poručila fanovima da "ovo nije prava svadba".

Potom je svoje pratioce iznenadila kada je objavila fotografije iz opštine, s obzirom na to da je samo nekoliko sati pre toga objavila video u kom je istakla da će biti teško organizovati svadbu zbog poslovnog projekta koji priprema.

Angel Tatjana se udala na dan godišnjice veze.
Instagram 

Ipak, Tatjana je stala na ludi kamen, a na Instagramu se pohvalila ponekim detaljima. Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste neobična haljina za koju se manekenka opredelila, a putem objave je poručila:

- Ja sam živi dokaz da jedna godina može da vam promeni ceo život, u svakom pogledu. Hvala ti Bože, izvini što sam ikad sumnjala - poručila je Tatjana koja nakon prethodne veze nije verovala da može da joj se dogodi ljubav.

Osim toga, manekenka je putem storija poručila da su se njen partner i ona pre tri dana odlučili za ovaj čin.

Angel Tatjana i njen dečko su pre tri dana odlučili da stanu na ludi kamen.
Instagram 

- Njegova luda ideja da se opštinski venčamo za godišnjicu. Ideja pala pre 3 dana - navela je.

Podsetimo, Tatjana je u najnovijem videu govorila o svom partneru.

- Planira se svadba, desiće se. Biće haos, svi će da polude, i ja, i svi oko mene, ali desiće se. I kad izgovaram sad ovako, suludo mi je. Uvek sam želela da se venčam, ali da mi je neko rekao da će to biti sad i da ću uopšte biti stabilna u tom smeru, ne bih mu verovala - ističe manekenka.

Na pitanje kako može da se veri nakon godinu dana veze i da li smatra da je to kratak period za takvu odluku, Tatjana je rekla:

- Ja mogu da razumem te predrasude jer sam se i ja pitala isto za druge. Međutim, iz ovog iskustva se nalazim na sasvim drugoj tački i imam sasvim drugu percepciju. To je jako lepo kad vam se desi jednostavno i to je sve.

- Napustila sam prethodnu vezu bez ikakvog očekivanja i svi su mislili da ću ostati sama, da će biti teško da me neko emotivno obori s nogu. Mislila sam da ću ostati sama i da ću jednog dana usvojiti dete. Ipak, desilo se to što sam mislila da je nemoguće.

Angel Tatjana je umesto venčanice izabrala belu haljinu sa neobičnim detaljima.
Instagram 

To je osoba koja meni odgovara po karakteru, energiji, mozgu. Sve što sam zamišljala zapravo postoji i sasvim prirodno mi se vratilo poverenje, kao da ništa nije postojalo pre toga, kao da se poznajemo sto godina. Odrasla sam žena, ili mogu da funkcionišem sa nekim ili ne mogu, prosto je - istakla je ona.

Kako je izgledalo venčanje Angel Tatjane i njenog izabranika, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Udala se Angel Tatjana, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!