Od kada se pojavila na malim ekranima Dragana Kosjerina (34) važi za najlepšu voditeljku u Srbiji.

Prirodna, harizmatična, duhovita, Dragana gledaoce oduševljava svake nedelje, ali svako pojavljivanje na malim ekranima zahteva i jaču šminku.

Međutim, lepa voditeljka definitivno nije jedna od onih koje šminkom menjaju lični opis. To je i dokazala i novim snimkom na svom Instagram profilu, na kojem se vidi njeno lice bez šminke i filtera, a reakcije su, s razlogom, više nego pozitivne.

Dragana Kosjerina bez šminke odševila sve pratioce.
Instagram 

"Koliko je ova žena lepa", "Hiljadu praznih mesta posle nje, pa neko drugi", "Samo da se nikada ne uradi, njoj to baš nije potrebno", "Anđeo", samo su neki od komentara.

Dragana Kosjerina važi za najlepšu voditeljku.
Instagram 

Iako je Dragana neko ko je oduvek pazio na svoj izgled, činjenica jeste da dodatno blista od kako je u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, koji je lepu voditeljku verio u jesen 2019. godine.

Oni su planirali venčanje koje su odložili zbog pandemije korona virusa, a Kosjerina ne krije koliko je srećna sa novim izabranikom.

screenshoot/instagram, Instagram Dragana Kosjerina u vezi se s stomatologom Bojanom Perduvom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!