Kada ste jedan od najpopularnijih srpskih glumaca nije ništa čudno što je vaš život pod budnim okom javnosti.

To često znači da obožavatelje zanima sve, a pogotovo kako izgledaju drugi članovi vaše porodice.

Doduše, Miloš Biković trudio se svih ovih godina da svoju privatnost drži dalje od očiju javnosti, ali nikad nije krio da mu je najveća podrška u životu upravo majka. Poznato je da ima brata Aleksandra koji se pre 11 godina, zamonašio, a na majku je nakon smrti Miloševog oca 2006. godine pao najveći teret u porodici u najosetljivijem periodu glumčevog odrastanja.

Miloš Biković nikada nije krio da mu je majka velika podrška.
Instagram 

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome - rekao je Biković jednom prilikom.

Međutim, jednom prilikom glumac je otkrio anegdotu koja je nasmejala sve, a tiče se upravo njegovog uspeha u glumačkom svetu. Naime, pohvalio joj se da je jedan film u kom glumi zaradio vrtoglavu sumu novca, a njena reakcija pošteno je sve zasmejala.

Miloš Biković jednom prilikom otkrio je anegdotu sa majkom kada joj se pohvalio za veliki uspeh.
ATA Images 

- Rekao sam mami da je film zaradio više od dve milijarde rubalja. Ona pita: "Koliko je to ljudi?" Ja kažem: 7.500.000. Ona: "I svi su oni platili da TEBE gledaju..." Mama troluje ozbiljno... - napisao je Biković uz fotografiju sa majkom.

S obzirom da je i Biković poznat kao veliki šaljivdžija, jasno je da im je dobar smisao za šalu urođen.

Inače, glumac je svojevremeno otkrio i šta je majci kupio od prvog velikog honorara.

- Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan.

Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - otkrio je Miloš Biković, a u galeriji ispod pogledajte kako izgleda njegova mama, ali i njegov brat Miahilo koji se zamonašio:

Instagram, screenshoot/youtube Pogledajte u galeriji kako izgleda mama Miloša Bikovića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!