Ana Nikolić jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a od samog početka važila je za jednu od onih koji nemaju "dlaku na jeziku", te direktno i otvoreno kaže šta misli.

Nakon što je godinama svaki njen potez bio pod budnim okom javnosti, progovorila je o tome kako se nosi sa porukama "hejtera" na mrežama.

Naime, Ana je kako kaže, u početku bila u stanju da se satima raspravlja sa pratiocima na društvenim rmežama, iako je svesna da je to besmisleno.

Ana Nikolić u početku se svađala sa pratiocima satima na mrežama.
Print Screen / Instagram 

- Ne dozvoljavam da me iko zlostavlja! U stanju sam da se svađam po tri sata sa hejterima - rekla je Ana za Informer i dodala:

- Svesna sam da je to besmisleno jer ni ne znam ko je zapravo osoba iza profila na društvenoj mreži, ali ne mogu da pustim da me neko vređa i naziva narkomankom. Dobijem ospice kada neko pomene drogu - objasnila je i potom otkrila kakve joj poruke stižu.

Ana Nikolić otkrila je i da je blokirala svoju rođenu baku jer je, kako kaže, bila "bezobrazna"
Instagram 

- Uglavnom mi pišu 'ti si alkoholičarka', 'debela si', 'mršava si'... kada neko pretera blokiram ga. Čak sam i moju baku od 76 godina blokirala na mobilnom telefonu jer je bila bezobrazna - rekla je Ana u svom stilu.

Podsetimo, pevačica Nataša Bekvalac nedavno je ispričala u kakvom je odnosu sa Anom Nikolić nakon što je uradila duet sa Rastom.

- Sa Anom sam se videla u jednoj situaciji, prošle smo jedna pored druge, ali je povod bio jako tužan, tako da to nije bilo prikladno mesto. Nije mi se javila, ali možda me nije videla, rekla je Bekvalac.

Nataša Bekvalac nedavno je otkrila u kakvim je odnosima sa Anom Nikolić.
ATA Images/Antonio Ahel 

Ana Nikolić se povodom ove Natašine izjave nije oglašavala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!