Jedan od naših najpopularnijih i najuspešnijih mladih glumaca Miloš Biković u emotivoj vezi je sa pravnicom iz Crne Gore, Ivanom Malić, ali su svoju intimu do sada čuvali za sebe.

Ivana je trenutno u Rusiji, odakle je delila kadrove mesta u kom se nalazi, ali ni traga, ni glasa od glumca sa kojim je u emotivnoj vezi. Ali sada je "skrivanju" je došao kraj.

Atraktivna crnka objavila njihovu prvu privatnu zajedničku fotografiju, a komentari ne prestaju da se nižu. "Konačno", "Predivni ste", "Ljubav je u vazduhu", "Što bi krili ljubav, samo napred", neki su od komentara na sliku.

Devojka Miloša Bikovića objavila je prvu zajedničku fotografiju.
Instagram 

Lepa pravnica na svom Intagam profilu objavila je sliku iz automobila na kojoj pozira sa Milošem.

Naime, Miloš i Ivana pojavili su se zajedno na na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", kada su prvi put uslikani, ali na društvenim mrežama nisu objavljivali zajedničke fotografije.

Nedavno je na društvenim mrežama isplivala i Miloševa slika, na kojoj se na njegovoj desnoj ruci, na desnom prstu vidi burma.

Miloš Biković prvi put se pojavio sa devojkom na premijeri filma Južni Vetar 2.
Instagram 

Neki su i pomislili da se Biković u tajnosti oženio, što je sigurno i pojedine dame razočaralo, s obzirom na to da glumac važi za miljenika ženske populacije, a još fotografija lepe Ivane pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića