Ljubavni život Nataše Bekvalac česta je tema medija, a otkako je okončala brak s Lukom Lazukićem, Nata samuje već tri godine.

Sada je iznenadila svoje pratioce na Instagramu svojom poslednjom objavom na storiju i priznanjem koje je javno dala.

Naime, ona je veče iskoristila sa sestrom i prijateljicom kako bi pogledale nove epizode serije "Seks i grad", koje su Natašu navele na razmišljanje. Kako je napisala, serija ju je "emotivno razorila", te razmišlja o tome da je možda vreme da nađe dečka.

"Mene su ove dve epizode emotivno razorile (možda je ipak vreme da nađem dečka). Pišite mi šta mislite o svemu ovom", napisala je Nataša.

Nataša Belvalac na Insagramu otkrila da želi da nađe novog dečka.
Instagram 

Ona je takođe nedano otkrila i šta joj je psihijatar rekao da li je u redu što nema dečka toliko dugo.

– Ona je rekla da ne treba da se brinem, da je sa mnom sve u redu. Život bez jače polovine je fantastičan. Ja nikada nisam ni tragala za polovinom, smatram sebe kompletnom i celom – izjavila je pevačica.

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i tri razvoda. U braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem dobila je ćerku Hanu, bila je sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem, a potom je sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem dobila ćerku Katju.

Nataša Bekvalac već tri godine nema partnera
ATA Images 

- To što što su moja očekivanja bila mimo nekih mogućnosti ili moja loša procena, to uopšte nije do njih. Sve je do mene. Mislim da nisam ni ja prokockala njihovo poverenje - rekla je Nataša nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Nataša Bekvalac želi da nađe dečka.
Instagram