TikTok je odavno postao abnormalno popularna mreža, a čini se da tiktokeri svojim mnogobrojnim razotkrivanjima i predstavljanjem realnosti u pravom smislu te reči, osvajaju milione pratilaca.

Tako je nedavno opštu polemiku na društvenim mrežama izazvao popularni tiktoker koji je razotrkio slavog turskog kuvara Nusreta Gokčea, a ovoga puta je u centar pažnje dospela blogerka Vitni Kajt.

Vitni Kajt pokazala kako izgleda bez šminke i izazvala haos na internetu.
Instagram 

Naime, koliko dobra frizura i šminka čine čuda, dokazala je u svom videu u kom je prikazala kako izgleda bez šminke. Nakon objavljivanja sebe sa mejkapom, mnogi su bili iznenađeni činjenicom da se radi o istoj osobi.

Ona je sa pratiocima na TikToku podelila video koji prikazuje kako izgleda pre i posle šminkanja, a razlika je neverovatna.

Snimak na početku pokazuje mladu plavušu bez trunke šminke, sa aknama i raščupanom kosom, a trenutak posle vidimo Vitni, ali u novom ruhu: tip-top skockanu sa raskošnim loknama i kompletnom šminkom.

Blogerka iznenadila pratioce kada je pokazala kako zapravo izgleda njeno lice.
TiKTok 

Naravno, razlika je dodatno istaknuta činjenicom da je ova influenserka pravila grimase dok je snimala svoje lice bez mejkapa, ali je snimak svakako pogledalo više od 15 miliona ljudi.

Zanimljivo je da je Vitni samu sebe prozvala "kraljicom ketfišinga", što je izraz kojim se opisuje kreiranje lažnog identita na internetu, iako se na ostalim fotografijama i snimcima ipak vidi da je ona slatka i kada nije našminkana.

Vitni Kajt napravila je šminkom transformisala sebe zbog čega su mnogi bili šokirani.
TiKTok 

Bilo kako bilo, reakcije publike su bile veoma burne, a komentari oprečni.

"Vau, snaga tvoje transformacije je zadivljujuća", "Kako se tako dobro našminkaš", "Ista si Gven Stefani", "Da li ti je iko rekao koliko ličiš na Gven Stefani", "Sa šminkom si "Wow", ali si i bez nje slatka", samo su neki od pozitvnih komentara.

Naravno, ne bi to bilo to da muški deo pratilaca nije bio suroviji. Kako kažu, zbog ovakvih transformacija, danas nisu sigurni ni koja devojka će im doći na sastanak iako su joj sami uputili poziv.

@muawk

My eyelash always be falling off lol

♬ RiRi is Bae -

"Ovo bi trebalo da bude ilegalno", "Zato svima kažem da devojke na prvi sastanak vode na plivanje", "Zamisli da upoznaš devojku sa šminkom, a da se ujutru probudi ovakva - uplašio bih se", samo su neki od negativnih komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!