Jelena Karleuša nedavno je prijatno iznenadila svoje fanove informacijom da će se ubuduće pored pevanja baviti i dizajniranjem odeće, što je naišlo na opšte oduševljenje.

Ona je vest o tome podelila na preskonferenciji povodom novogodišnjeg nastupa ispred Narodne skupštine, a tom prilikom pojavila se u bež haljini koju je sama dizajnirala.

S obzirom da je poznata kao velika trendseterka, njeno modno izdanje ostavilo je bez daha kako prisutne, tako i njene obožavatelje na mrežama. A pevačica je dodatno oduševila i činjenicom da će modeli biti prilagođeni svim tipovima građe, odnosno da će njena kolekcija biti namenjena svim ženama, nevezano da li su mršave ili punije, sa ili bez oblina.

Jelena Karleuša najavila je saradnju sa jednim brendom i svoju liniju odeće.
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon seksi izdanja Jelena je rešila da pokaže na mrežama još jedan model, a u pitanju je uska plava pletena haljina sa rol kragnom, koja sa prednje strane ima interesantan print zbog kog vizuelno čini figuru mršavijom i dodatno ističe struk.

Jelena Karleuša pokazala je novu haljinu iz svoje kolekcije.
pritnscreen/instagram 

Naravno, komentari nisu izostali, a ova kreacija čini se da je damama baš "po meri".

"Ovo gori", "Kraljica", "Ti bi bila ekstra modni kreator. Samo napred. Bravo", "Dala bih ti život da mi uništiš boginjo, ne postoji ništa seksepilnije od tebe", "Predivna", "Meni je ovo top", "Želim"... samo je delič onoga što se može pročitati ispod objave.

Ne sumnjamo da će i ostatak kolekcije podići prašinu kao i prva dva modela, a do tada podsetimo se nekih njenih najboljih look-ova kojim nas je "počastila" u poslednje vreme:

Kurir/ Damir Dervišagić, ATA Images/Antonio Ahel Modni stil Jelene Karleuše nailazi na priznanja svetskih brendova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!