Netflix je objavio poslednjih pet epizoda poslednje, pete sezone španske serije "La Casa de Papel", planetarnog hita koji je zaludeo milione, a jedan detalj potpuno je oduševio gledaoce na našim prostorima.

Naime, u jednom trenutku čuveni Profesor kog igra poznati glumac Alvaro Morte nalazi su u situaciji koja se naizgled deluje nerešiva, te mu je potrebna pomoć.

Ali ne bilo čija.


"Nemamo vremena, nazovi Srbe", govori Profesor u jednoj od epizoda, što je među prvima objavila jedna Tviter korisnica.

"Zna se ko se zove kad je gusto", napisala je ona u objavi, a komentari su se samo ređali.

"Tako su i Britanci 1941.", "Zna se ko rešava probleme", "To Profesore, Srbine".... samo je delić onoga što se može pročitati na Tviteru. 

Za sada se čini da su najpoznatiji pljačkaši ponovo oduševili celi svet, a podsetimo, na zvaničnom Tviter nalogu "La Casa de Papel" objavljeno je da će uloga Berlina u novoj, korejskoj, verziji serije pripasti glumcu iz drugog Netflixovog hita "Squid Game".

Berlina će glumiti Park He-so, koji je u pomenutoj seriji tumačio lik Čoa Sang-voa. Ujedno, on je za sada jedini poznati član glumačke ekipe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!