Navikli smo da nas Anastasija Ražnatović redovno oduševljava modnim izdanjima.

Međutim, u poslednje vreme čini se da je mlada pevačica "podigla igru" na novi nivo, te zaista može da se kaže da opravdava i titulu modne ikone.

Najpre nas je oduševila trendi jaknom koja je preplavila Instagram, a samo par sati kasnije bombastičnim autfitom definitivno je podigla temepraturu na internetu.

Anastasija Ražnatović najpre je oduševila pratioce trendi jaknom koja je preplavila Instagram.
Instagram 

U kožnim pantalonama i kratkom zelenom sakou sa zlatnim dugmićima pozirala je poput iskusne manekenke u hodniku stana u kom živi sa dečkom, a pažnju mnogih devojaka privukle su i duboke kožne čizme sa vrtoglavom potpezicom koje bi, verujemo, mnoge želele da imaju u svom posedu.

Anastasija u čizmama koje će obeležiti sezonu
Instagram 

Osim toga, pevačica je pokazala i zavidnu liniju na kojoj bi joj mnogi pozavideli, a uska kombinacija samo je istakla u prvi plan vitke noge i uzak struk.

Anastasija Ražnatović pokazala je i deo stana u kom uživa sa dečkom.
printscreen/instagram 

Anastasija je još jednom pokazala da suvereno vlada trendovima, i dokazala da uz dobre komade, kao što su kožne pantalone, u ovom slučaju, sjajan maslinasti sako i fenomenalne čizme možete da izgledate zaista kao milion dolara, a ukoliko vam je ponestalo ideja kakvi sve modeli su "in" ove sezone, pogledajte predloge koje smo za vas našli u galeriji u nastavku teksta.

Print Screen/Zara, Print screen / Stradivarius Kožne pantalone ove sezone su must have

Inače, ovom prilikom mogli smo da vidimo i kako izgleda drugi deo stana u koji se Anastasija nedavno uselila sa Đorđom, a još fotografija luksuzne nekretnine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

kdistrict.rs Zavirite u luksuzni stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!