Luka Raco jedan je od omiljenih glumaca mlađe generacije, ali i "tiha patnja" mnogih dama, s obzirom da je više puta izabran za jednog od najboljih frajera na domaćoj sceni.

Iako su se mnoge obradovale nakon što se saznalo da je raskinuo veridbu sa Vanjom Marković, Luka je nedavno otkrio da ima novu izabranicu.

Ipak, glumac je dodao da neće ponoviti grešku iz prošle veze, kada je objavljivao fotografije sa devojkom već da će najpre sačekati da se njihova veza popne na viši novi.

- Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti - rekao je Luka nedavno za Hello.

luka raco
printscreeen/instagram 

Međutim, kako stvari stoje, izgleda da se priča jeste popela na viši nivo, s obzirom da je glumac na svom Instagramu okačio fotografije sa navodno novom devojkom.

Naime, Raco je trenutno na odmoru u Šri Lanki, a na njegovom profilu osvanule su intimne fotografije sa blogerkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi.

luka raco sa novom devojkom
printscreen/instagram 

Luka i Mimi deo su ekipe iz Srbije, koja već nekoliko nedelja boravi na Šri Lanki i ludo se zabavlja. Pored kolega sa kojima preko tri godine radi na seriji "Igra sudbine" Oljom Lević, Milicom Tomašević i Amarom Mešićem, Raco najveći deo vremena tokom obilaska ostrva provodi sa Milicom, a sa pratiocima na društvenim mrežama deli isključivo fotografije na kojima je sam ili sa njom, što, po mišljenju pratilaca mnogo govori o njihovom odnosu i ide u prilog priči da su glumac i blogerka zaljubljeni jedno u drugo.

Priče da je upravo Marija njegova nova tajna izabranica podgrejalo je i to što su njih dvoje odlučili da produže boravak i uživaju u lepotama Šri Lanke, a ostaje da vidimo da li je zaista u pitanju njegova nova devojka, ili su samo prijatelji. Do tada, pogledajte još njihovih fotografija u galeriji ispod:

printscreen/instagram Luka Raco i Milica Pejković