Bivši nemački fidbaler i reprezentativac Bastijan Švajnštajger, javnosti poznat i kao suprug naše bivše teniserke Ane Ivanović na društvenim mrežama objavio je fotografiju i pokrenuo pravu raspravu.

Naime, nakon što je u nedelju Srbija pobedila Portugal 2:1 i plasirala se na Svetsko prvenstvo 2022., Bastijan nije krio oduševljenje pa je sa svojim pratiocima podelio fotografiju na kojoj, slobodno možemo reći, slavi pobedu naše reprezentacije.

Nemac koji je pre pet godina uplovio u bračnu luku sa Anom našao se na meti kritika zbog sporne fotografije, a pratioci su mu zamerili jer u poslednje vreme često navija za Srbiju.

"Sram te bilo Bastijane. Možeš da navijaš za državu svoje žene, ali ne trebaš tako javno. Sramota", "Znamo da si oduvek ljubomoran na Ronalda", "Zanima me za koga bi navijao kada bi igrali Nemačka i Srbija?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ipak, reklo bi se da se Bastijan nije preterano obazirao na komentare, a da ga isti nisu pogodili govori i podatak da negativne komentare nije izbrisao.

Podsetimo, Bastijan i Ana su nedavno proslavili pet godina braka, avezu su započeli 2014. godine. Iako su oboje ljubav želeli da sakriju od javnosti, paparaci su uspeli da ih fotografišu u septembru iste godine na ulicama Menhetna kako, držeći se za ruku, šetaju centralnim gradskim ulicama, a Bastijan je čak Anino ime nosio i na kopačkama.

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Veriba je usledila daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Svoju veliku ljubav Ana i basti ozvaničili su venčanjem u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta.

Postali su roditelji u martu 2018. godine. Ana je rodila Luku, a prvi je vest na društvenim mrežama objavio novinar Hose Margado koji prati dešavanja u svetu tenisa. Drugog sina dobili su u avgustu 2019. godine , a da je njen sin dobio mlađeg brata Leona objavila je Ana na Instagramu.

ana ivanovic i bastijan svajnstajger na vencanju
Star Press / Splash / Profimedia