Pevačica Maja Berović će se uskoro ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi, a sada je na društvenoj mreži Instagram pozirala sa  čovekom svog života.

Kako o svom privatno životu malo priča, tako i svog partnera ljubomorno čuva od očiju javnosti, i retke su prilike kada se pojavljuje sa njim.

Sada je napravila presedan i objavila fotografije u zagrljaju svog muža Alena Dragosava, zbog čega su se raznežili brojni pratioci. Njih dvoje su se venčali 2016. godine, a dečak kojeg pevačica nosi je kruna njihove ljubavi.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je Maja jednom prilikom i dodala da je ubrzo shvatila da ne može da živi bez njega, te su počeli i zajednički život.

- Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno.

Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva svojevremeno.

Instagram Maja Berović sa suprugom

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspeo da napravi veliki biznis. Poseduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena lica. 

Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.