Kejtlin Fladager, blogerka iz Kanade, zapalila je društvene mreže zbog snimaka na kojima puši marihuanu pred svojom decom, tvrdeći da oni nemaju ništa protiv toga.

Kako kaže, njenoj deci je bitno da jedu u McDonald's-u i znaju da će dobiti hranu nakon što Kejtlin popuši svoj džoint. Ona je nedavno na svom Instagram profilu objavila video sa sinom u kojem je otkrila da nakon konzumiranja marihuane jede brzu hranu.

- Kada čekaš mamu da završi sa džointom kako bi naručila hranu iz McDonald's-a - napisala je u opisu videa koji je privukao mnogo pažnje.

Osim toga, Kejtlin tvrdi da zahvaljujući marihuani brine o svom mentalnom zdravlju i da je ona čini "boljom majkom".

Kako kaže, svojim primerom želi da "podigne svest" o tome kako marihuana može pomoći ženama da postanu bolje majke svojoj deci. Umesto antidepresiva, radije zapali džoint.

- Nikad nisam bila prestroga prema svojoj deci. Trava me čini boljom mamom jer se dobro naspavam nakon što pušim. Probudim se odmorna i bistrijeg uma - objasnila je blogerka na Instagramu, koju su mnogi osudili.

- Marihuana je moja čaša vina - rekla je ona.

Korisnici društvenih mreža nazvali su je "lošom majkom" i "narkomankom", ali ona se ne libi da odgovori svima koji je izričito osuđuju.

- Znala sam da ćete me dočekati sa kritikama i pitanjima, ali u mojoj glavi se sve to isplati ako barem jednoj osobi mogu pokazati jedan prirodniji način za nošenje sa mentalnim problemima - napisala je jednom prilikom i dodala kako joj je pušenje marihuane pomoglo da smanji konzumaciju alkohola.