Frontmen grupe Maneskin, koja je pobedila na ovogodišnjoj Euroviziji, 22-godišnji Damiano David, sjajno koristi svoj novostečeni status miljenika žena i ne prestaje da izluđuje obožavateljke.

Tako je ih je već nekoliko puta na svom Instagramu počastio fotografijama na kojima je potpuno go, a sada je pozirao u izdanju kakvo bi nosio retko koji muškarac.

U galeriji fotki nastalih iza kulisa seta novog spota njegova benda za pesmu "Mammamia" objavio je i jednu na kojoj nosi crni bodi s tangama, a tom prilikom je zadnjicu okrenuo kameri i na nju napisao: "Poljubi ovo".

daminao david
Instagram 

Prizor je izazvao lavinu reakcija njegovih brojnih obožavateljki, koje su mu pisale kako bi ga rado poljubile tamo i u bilo koji drugi deo tela.

"Poljubila bih te gde god hoćeš", "Kava guza", "Šta god da obučeš ti si neodoljiv", "Macan si i u tangama", "Samo kaži gde, odmah ću te poljubiti", "Jedva čekamo novu pesmu", neki su od komentara.

Osim njega, nedavno su se i ostali članovi benda skinuli do kraja i svi zajedno su pozirali goli, a jedina žena u bendu, basistkinja Viktorija De Angelis, na koncertu "Global Citizen" u Parizu na bini se pojavila u toplesu.

"Nama nikada ne treba poseban razlog da se skinemo do kraja", rekla je ona prošle nedelje na konferenciji za medije u Berlinu, gde je bend predstavio novu pesmu, zbog koje je Daminao stavio novu tetovažu.

Podsetimo, Viktorija je nedavno uslikana sa devojkom, što je potpuno iznenadilo njene fanove i skrenule pažnju na lepu basistkinju, koja je do sada bila u senci muških članova benda.

Shutterstock, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Pogledajte neka od najboljih izdanja Manseskina tokom protekle godine.