Kada su pobedili na ovogodišnjoj Evroviziji, mnogi su bili uvereni da će "Maneskin groznica" trajati najviše mesec dana.

Međutim, pola godine kasnije, najpopularniji italijanski bend i dalje trese top liste, a zbog skandaloznog ponašanja iz dana u dan imaju sve više fanova.

Nedavno su šokirali svet golišavim fotografijama za Gucci kampanju, a sada su defintivno otišli korak dalje. Iako smo navikli da je Damiano taj koji nas iznenadi više nego slobodnim izdanjima, sada je to uradio ceo bend, a među njima posebno prednjači basistkinja koja u poslednje vreme nastupa više oktrivena nego pokrivena.

Naime, "Maneskin" su na svoj profil okačili fotografiju koja je više primerena sajtovima za odrasle s obzirom da su pozirali potpuno nagi, a intimne delove jedino su prekrili zvezdicama.

I dok su intimni delovi tela muških članova dobrano skriveni, Viktorija je u prvom planu, raširenih nogu, a kosa jedva da joj je prekrila grudi.

Za samo par sati fotke su prikupile blizu 900.000 lajkova, a broj raste iz minuta u minut.

Naravno, komentari fanova ni ovog puta nisu izostali:

"Moj bože", "Trebaće mi vremena da se povratim", "Ovo je za p***o sajtove", "Preterali su", "Preterano je, ali i tako seksi", "Samo molim boga da im Instagram ne skine objavu", "Ovo je previše seksi", "Ovo bi trebalo da je ilegalno"... pisali su fanovi ispod objave.

Bend uz fotke nije otkrio koji je bio povod njihovog skidanja, ali su mnogi mišljenja da bi ovako trebalo da izgleda omot njihovog albuma.