Od momenta kada se pojavio na sceni Evrovizije, Damiano David postao je svetska senzacija.

Voleli ga ili ne, činjenica je da je zasluženo stekao armiju obožavalaca, a svakim svojim potezom opravdava titulu velike zvezde.

Nedavno je sa svojim bendom "Maneskin" odradio više nego uspešnu kampanju za Gucci, a nakon pobede na Evroviziji svetski brendovi se utrkuju za saranju sa njima.

Damiano koji je miljenik žena nažalost slomio je srce mnogima kada je otkrio da "mogu samo da ga gledaju, ali ne i da diraju", odnosno, da je verio dugogodišnju devojku, alternativnu manekenku Đorđu Soreli.

damiano david i djordja soreli
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Do sada su ga spajali sa mnogim ženama, a pogotovo sa basistkinjom Viktorijom De Angelis, iako je to odlučno demantovao u više navrata ističući da nije tip koji vara.

Međutim, to baš i nije posve tačno. Naime, i Viktorija i on nebrojeno puta davali su dvosmislene izjave za medije da se vole "više od života, ljubavnika, brata i sestre", a sada su učesnici Iks Faktora sa kojima su učestvovali progovorili da nije sve baš onako kako izgleda.

damiano i viktorija
pritnscreen/instagram 

Naime, nije tajna da je pre prvog javnog nastupa sa njim raskinula Lukrecija Petraka, njegova prva velika ljubav, kojoj je i posvetio neke pesme sa prvog albuma.

Takođe, sumnja se da je i njihova čuvena balada "Coraline" posvećena upravo njoj, a kako je izgledala pogledajte u galeriji u nastavku teksa:

printscreen/instagram Lukrecija Petraka, prva ljubav Damiana Davida

Damiano, rasturen emotivno nije se ponašao kako treba, a prisutni tvrde da je tada na scenu stupila, niko drugi do Viktorija.

"Ljubili su se na svakom koraku, a iz sobe su se čuli znate već kakvi zvuci i lupanje", rekao je jedan od takmičara za italijanske medije.

"Damiano je insistirao da bude u sobi sa Viktorijom. Svi su znali da su zajedno, a ostali iz benda nisu bili oduševljeni", nastavlja izvor.

damiano david i viktorija de angelis
printscreen/instagram 

Koliko je sve otišlo daleko svedoči i to što su njihovu svađu uoči finala Iks faktora čuli svi.

"Vikali su mu da ukoliko ovako nastavi nema ništa od benda, i da ne ume da ga drži u pantalonama", rekao je izvor i dodao:

"To se jednostavno ne radi. Ne mešaš muziku i zadovoljstvo, to je recept za propast rekao mu je Itan, dok je Tomas govorio Viktoriji da se sabere".

maneskin na iks faktoru
Simone Comi / IPA / PA Images / Profimedia 

"Nakon toga nikad više nisu pokušali isto, iako je između njih ostala ta neka seksualna napetost, što svi vide", završio je izvor.

Nedugo nakon toga Damiano je sreću pronašao sa Đorđom, sa kojom je u skladnoj vezi, a čije fotografije možete videti u galeriji na kraju teksta, a da u priči ovog učesnika ipak ima istine svedoči njegovo ponašanje sa Viktorijom na svakom nastupu, ali i nakon.

Ipak, da li će njih dvoje jednog dana obnoviti romansu, ostaje da vidimo.

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina