Od kako se pojavio na "teniskom nebu", za Noletove mečeve uvek se tražila karta više.

Prvi reket sveta stekao je brojne obožavatelje širom sveta, a listi su se pridružile i brojne slavne ličnosti.

Hju Džekmen, Dejvid Bekam, Džerard Batler... samo su neka od imena zvezda kojima je Đoković omiljeni teniser. Sada je u pohodu na još jednu prestižnu titulu - takozvani "kalendar slem2, a ukoliko je osvoji, Đoković će još jednom ispisati istoriju.

Međutim, verovatno niko nije mogao da pretpostavi da će se naš teniser i njegov oponent Aleksander Zverev naći na naslovnicama tabloida i to sve zbog Paris Hilton.

novak djokovic i aleksander zverev
Kena Betancur / AFP / Profimedia 

I ne samo to, u "mulju" se našao i US Open, ali, da krenemo od samog početka.

Dakle, na tribinama su se i tokom ovog polufialnog meča US Opena mogle videti i brojne slavne ličnosti, a među njima bila je i niko drugo do poznata naslednica Paris Hilton.

paris hilton na us openu
pritntscreen/instagram 

Ništa to ne bi bilo čudno, da u pauzi nije puštena njena pesma, a dok je ona pravila selfije, a sve to uhvaćeno je kamerama i pušteno na strimu.

Snimak je potom podelila i sama Paris uz reči:

"Ono kada sviraju tvoju pesmu na US Openu, to je tako "hot"

paris hilton na strimu us opena
printscreen/instagram 

Međutim, to nije bilo sve, već je i zvanična Instagram stranica US Opena podelila isti video i ovim potezom navukla gnev ljubitelja belog sporta.

Komentari su, malo je reći, bili nemilosrdni:

"Mi smo ozbiljni ljubitelji tenisa, a ne ovčice koje prate rijaliti", "Zašto degradirate turnir", "wow sjajno, sad više ne želim da idem na US Open", "Kakvo bacanje para", "Garant misli da je na fudbalskoj utakmici", "Obrišite ovo brzo", "Koliko je ovo tužno", "Zašto prljate svoj sadržaj deleći snimak osobe koja je protiv načela sporta, truda, discipline i upornosti".... samo su neki od komentara ispod objave.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku ispod:

Šta vi kažete? Da li je Paris zaslužila ovoliki hejt ili su joj ipak nije mesto na ovakvom događaju? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.