Popularna pevačica Nataša Bekvalac ovo leto provela je radno, što nije ništa čudno s obzirom da godinama ređa hit za hitom, a za njene nastupe uvek se tražila karta više.

Dobro se zna da "mala plava" uvek dovede atmosferu do usijanja, kako izborom pesama, tako i autfitom, a u poslednje vreme videli smo je u više nego sjajnim izdanjima.

Nataša je svoju liniju dovela do savršenstva ishranom i treningom, a mnogi često komentarišu da bi na njoj "i džak stajao savršeno", međutim, za poslednji nastup izabrala je nešto što nije bilo baš svačiji "cup of tea".

Naime, iako Nataša često nastupa u provkativnim izdanjima, njeni obožavatelji su ubeđeni da je ono što je ponela u jednom klubu u Crnoj Gori više za spavaću sobu, a manje za binu.

natasa bekvalac na nastupu
printscreen/instagram 

Ipod providne haljine nosila je kratak korset top i veš sa dubokim strukom. Na prvu loptu - ništa preterano, sve dok se plavokosa pevačica nije okrenula.

Fanovima je zasmetao donji veš, jer je "novosadska barbika" izabrala tanga model, te su se komentari na mrežama samo ređali.

"Prelepa je, ali ovo je preterano", "Nataša, ovo je za spavaću sobu", "dovela je liniju do savršenstva, ali više nema meru. Ovo je za spavaću sobu", "Još malo pa će i gole da dolaze na nastupe", "Zašto uvek mora da je providno, prekratko, da je sve na izvolite?"... pisali su neki od obožavatelja.

Sa druge strane, bilo je i onih koji nisu videli ništa loše u Natašinom autfitu, te su komentarisali da ovako nešto i jeste za binu i nastupe, a kako je pevačica izgledala pogledajte u galeriji ispod i glasajte u anketi, da li je preterala ili ne.

Printscreen instagram Nataša Bekvalac, nastup u vešu i providnoj haljini