Bivša teniserka Ana Ivanović uživa u odmoru, a pratioce na društvenim mrežama časti lepim kadrovima.

Na jednoj slici, Ana pozira u neonski narandžastoj maksi suknji i belom topu otvorenih leđa. Nekima je za oko zapeo i njen lep, preplanuli ten.

- Teško mi je poverovati da će se moje omiljeno doba godine uskoro završiti. Pokušavam da upijem svaku preostalu sekundu i svaki zrak sunca - napisala je Ana u opisu objave, koja se naširoko komentarsiala.

"Izgledaš predivno, ne trebaju ti silikoni", "Elegantno, a izazovno!" "Ti si poput zraka sunca", "Kad neko kaže dama, ja zamišljam ovu fotografiju", "Kako si preplanula, blago tebi", samo su neki od komentara obožavalaca.

ana ivanovic
Instagram 

Ana je 2008. godine bila prva teniserka sveta, a karijeru je zvanično završila krajem 2016. godine. U srećnom je braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i imaju dvoje dece, sinove Luku i Leona.

Ivanovićeva je jednom prilikom govorila da deci brani neke moderne uređaje, u cilju da se pravilnije razviju.

- Ja sam isključiva da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih mnogo da čitaju, da rade - ističe ona.

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Kada nema obaveze, Ana se trudi da ispuni svoj dan.

- Nije uvek lako organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome - rekla je Ana ranije za Sportlight.