Pop ikona Madona nedavno je proslavila 63. rođendan, ali i kao prvog dana kada je stupila na sceni i dalje privlači pažnju svojim izgledom i ponašanjem.

Pevačica je već neko veme u vezi sa 36 godina mlađim dečkom Ahlamalikom Vilijamsom, sa kojim je često na Instagramu objavljivala postove kojima su zgražavali javnost.

Madona je ponovo objavila niz provokativnih fotografija, ali ovaj put je na njima bila sama. Naime, ona je pozirala u toplesu, za šta je dobila neverovatan broj komentara u kratkom roku.

Međutim, neki od fanova su se zabrinuli za pevačicu nakon što su primetili da joj oko na jednoj od fotografija izgleda kao da krvari. Poručili su joj da se nadaju da je sve u redu.

Instagram Madona

Pevačica je već neko vreme na meti kritika fanova, jer mnogi smatraju da se ponaša skandalozno, kao i da još skandaloznije izgleda.

Ona je decenijama je bila apsolutna kraljica transformacija, ali sada je, slažu se i najvatreniji fanovi, preterala. Madona izgleda kao potpuno druga osoba što otkrivaju njene aktuelne fotografije sa društvenih mreža.

Previše botoksa, plastične operacije i preterana zloupotreba filtera dovela su do toga da Madona danas ne liči na sebe.

"Izgledaš kao vanzemaljac", "Kao da nije ljudsko biće na slikama!", "Upropastila si se" "Ličiš na voštanu figuru", "Zašto to radiš sebi", "Jeziv izgleda", "Da se čovek uplaši", samo su neki od komentara na račun Madoninog izgleda.

Kako je tokom svih ovih godina izgledalo njeno transforimisanje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Shutterstock Madona nekad i sad