Anastasija Ražnatović trenutno je jedna od najpopularnijih mladih pevačica na domaćoj sceni, a svaki njen korak pa i objava se veoma prati. Tako je nedavno sa svojim pratiocima podela nešto sa čim se poistovećuje.

Ona je, naime, na Instagram postavila poruku u kojoj se pronašla.

- Mrzim da ti otvaram oči, ali ničiji život nije savršen, nije čak ni od osobe kojoj se najviše diviš. Svi mi prolazimo kroz haotične faze, uspone i padove, trenutke kada ne možemo da se saberemo, ali to je život. Stvari se dogode...

Nekad ne možemo da izađemo na kraj sa situacijom u kojoj smo, a nekad možemo da se izborimo sa istom bez muke. Sve što možeš da uradiš je da daš sve od sebe i ako se dogodi da zabrljaš, pokušaj da sledeći put budeš bolji - pisalo je u poruci koju je Anastasija podelila, uz koju je stavila emotikon srca.

anastasija raznatovic
Instagram 

Mnogi su se pitali kome je ovo bilo upućeno i na šta se zapravo odnosilo, jer reklo bi se da je kod Anastasije sve u savršenom redu.

Nakon što je za svoj rođendan izbacila dva hita, leto je uglavnom provodila po mediteranu i egzotičnim destinacijama.

Podsetimo, ona godinama uživa u skladnoj vezi sa Đorđem Kuljićem, a nedavno su pazarili i luksuznu nekretninu na Dorćolu gde će živeti zajedno.

Takođe nedavno je pokrenula svoju kozmetičku liniju za negu tela pod nazivom "NLK Cosmetics”, a reč je o ekskluzivnoj kozmetici za kožu i kosu.

Instagram, pritnscreen/instagram Anastasija Ražnatović letovanja 2021