Pre samo mesec dana Kardi Bi je na spektakularan način saopštila celom svetu da je trudna.

Na nastupu na dodeli BET Awards-a pojavila se u uskom kombinezonu sa kristalima i pokazala stomak u 8. mesecu trudnoće, a sada je konačno obelodanila da je postala mama po 2. put.

kardi bi na nastupu otkrila da je trudna
printscreen/youtube 

Na njenom Instagramu osvanula je fotka na kojoj pozira sa bebom i svojim partnerom, reperom Ofsetom, i tom prilikom je otkrila da se porodila još pre par dana, odnosno 4. septebra ali i da je ovog puta postala mama dečaka.

kardi bi sa bebom
printscreen/instagram 

Inače, Kardi je odustala od razvoda prošle godine i šokirala svet s obzirom da ju je suprug Ofset varao gotovo na svakom koraku.

"Slušajte, ja sam samo luda ku**a. Znate kako se prepirem s vama na društvenim mrežama? Isto je tako i između mene i mog supruga. I kad ljudi kažu da radim s****a da privučem pažnju, to nije istina. Ja sam samo luda k***a", objasnila je Kardi u lajvu na Instagramu.

Objasnila je i da ga je ostavila kao preventivnu meru, da se ne osramoti ako bi je ponovo prevario. Uprkos tome, nastavila je da ga brani na društvenim mrežama, tvrdeći ranije ovog meseca da on nije loš čovek, nego samo glup.

Par već ima trogodišnju ćerku Culture, a Kardi je više puta punila medijske stupce zbog basnoslovno skupih poklona kojim je obasipala svoju miljenicu, te ne sumnjamo da će ista priča biti i sa sinčićem.