Pop zvezda Briti Spirs poslednjih desetak godina prolazi kroz teške trenutke, a godinama unazad živela je "zatočeno" s obzirom na to da je njen otac Džejmi Spirs 2008. preuzeo odgovornost za njene finansije i karijeru i dobio potpuno starateljstvo nad popularnom ćerkom.

Džejmi je nedavno pristao da odstupi od te uloge, a kasnije je izjavio kako je pevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe" i da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne blatila, kada bi znala opseg njene zavisnosti i problema sa mentalnim zdravljem.

Sada se Britni ponovo oglasila na Instagramu i objavila je fotografiju sa svojim dečkom Semom Azgarijem. Pevačica ga je pohvalila i zahvalila mu se što je bio uz nju.

"Ovaj slatkiš je bio je uz mene kroz najteže godine u mom životu, a plus odlično kuva!", napisala je pevačica u opisu fotografije objavljene na Instagramu.

Obožavaoci pevačice poručili su joj da su lep par i da im se čini da je Britni uz nega jako srećna.

"Nadam se da je stvarno tako dobar jer izgledaš srećno sa njim", "Sreća izgleda dobro na tebi", "Napokon se smeješ", "Drago mi je što se osećaš voljeno, Britni", pisali su joj.

Instagram Dečko Britni Spirs uskoro će postati otac, a par ne skriva sreću zbog "svežeg starta" kada je njihov odnos u pitanju.

Sem i Britni su u vezi od 2016. godine, a on je glasno podržao kampanju #FreeBritney koju su pokrenuli njeni obožavaoci sa nastojanjem da njen otac Džejmi Spirs odstupi sa mesta njenog staratelja.

britni spirs sa deckom
OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia