Pevačica Elena Kitić domaću javnost intrigira svojim privatnim životom o kome se malo zna, a nedavno je u medije dospela informacija da ima novog dečka.

Elena trenutno letuje na Krfu sa najboljom prijateljicom, a društvo im pravi i Fran Pujas, a očevici tvrde da su pevačica i istetovirani reper šetali zagrljeni i bili veoma bliski.

Elena je sada podelila zajedničku fotografiju na svom Insta storiju i time potvrdila da su zajedno. S obzirom na to da nikada do sada nije kačila fotografije sa partnerom, mnogi su ovu objavu protumačili kao potvrdu njihove veze.

elena kitic i fran pujas potvrdili vezu
Instagram 

Elena i Fran prate se i na Instagramu, a pre izvesnog vremena Pujas je u jednom intervjuu spomenuo i kako bi upravo sa Elenom voleo da snimi duet.

- Hteo sam da snimim duet sa Elenom, a dobio sam više od toga. Trenutno sam u najboljem društvu na Krfu, ne bih ništa da kvarim. Elena je za sada moj prijatelj - rekao je za "Pink".

fran pujas
printscreen/youtube 

Da li je zaista u pitanju nova romansa, ili je ipak samo druženje, ostaje da vidimo, ali ako je suditi po komentarima na mrežama, fanovi su oduševljeni, te se najčešće može pročitati da "baš idu jedno uz drugo".

printscreen/instagram Elena Kitić ponovo promenila stil i frizuru