O životu jedne od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Eleni Kitić, ne zna se mnogo.

Baš poput svetskih zvezda, Elena se trudi da ne daje "materijala" za "čaršijske priče", a isto važi i kada je ljubav u pitanju.

Iako su je do sada povezivali sa brojnim momcima, poznata je jedno veza sa nemačkim fudbalerom Adnanom Hafizom. Međutim, nakon njihovog raskida, na mrežama se ne mogu naći više njihove zajedničke fotografije.

Sada su se pokrenule priče da je lepa pevačica uplovila u novu vezu i to sa momkom veoma ekcentričnog izgleda, Franom Pujasom.

Naime, priča se da trenutno letuje na Krfu gde su Elena i njena najbolja drugarica, a tamo su navodno viđeni kako šetaju zagrljeni.

fran pujas stori
printscreen/instagram 

Pujas sa Kitićevom nije objavljivao fotografije, ali jeste sa njenom drugaricom Cvetom, što su fanovi protumačili kao jasan znak da je ovo dvoje mladih ljudi zajedno na moru.

Elena i Fran prate se i na Instagramu, a pre izvesnog vremena Pujas je u jednom intervjuu spomenuo i kako bi upravo sa Elenom voleo da snimi duet.

Da li je zaista u pitanju nova romansa, ili je ipak samo druženje, ostaje da vidimo, ali ako je suditi po komentarima na mrežama, fanovi su oduševljeni, te se najčešće može pročitati da "baš idu jedno uz drugo".

elena kitic trenutno je na krfu sa drugaricom i franom
Instagram 

Ako ništa, dele ljubav prema tetovažama, a šta sve Elena ima na svom telu, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Tetovaže Elene Kitić