Pevačica Kaja Ostojić oduvek je bila jedna od najlepših i najstraktivnijih na našim prostima, a da geni nisu voda, potvrdila je i njena nasledica Nikolina, koja se sa samo 19 godina već izrasla u pravu lepoticu.

Koliko je na nju ponosna, pevačica je pokazala najnovijim emotivnim postom, gde je javno napisala da je srećna u kakvu je mladu ženu izrasla.

"Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima sšto je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama", napisala je Kaja u opisu fotografija.

kaja i njena cerka nikolina
printscreen/instagram 

Inače, Katarina je Nikolinu dobila iz prvog braka s Nikolom Dragojlovićem, kada je imala samo 19 godina, pa ne čudi što su mnogi komentarisali da izgledaju poput sestara, a ne kao majka i ćerka.

"Predivne", "Ne zna se koja je lepša", "Da li je moguće da ovoliku ćerku imaš", "Prirodna lepotica, to se ceni", "Velika ćerka i mlada mama"... samo su neki od komentara na mrežama.

Takođe, poznato je da je svojevremeno Nikolina "bacila na kolena" i Madoninog sina Roka. Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre tri godine, o čemu su čak pisali i svetski mediji.

Ne sumnjamo da danas retko ko ne bi pao na šarm lepe Nike, koja je odnedavno prešla u tabor plavuša, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Nikolina, ćerka pevačice Katarine Kaje Ostojić