Situacija sa starateljstvom nad Britni Spirs ne smiruje se godinama, a poslednjih meseci sve je kulminiralo kada se pevačica javno obratila sudu i priznala da je otac zlostavlja i zloupotrebljava njen novac.

Na tom putu mnogi su joj okrenuli leđa, ali Britni je zauzvrat dobila podršku celog sveta, a pokret #FreeBritney jači je iz dana u dan.

Mnogi su, nakon tolike podrške kako slavnih, tako i "običnog" naraoda pokušali da se "operu" zbog svega učinjenog, a jedna od njih je, ni manje ni više, Britnina sestra Lin.

Naime, nakon što se pratioci okomili nju jer nije zaštitila sestru, ali i kad se saznalo da je ipak uzimala njen novac, Lin se obratila javnosti i u podužem postu pokušala da opravda svoje postupke ističući da je uvek bila na Britninoj strani.

lin spirs u javnom obracanju
printscreen/instagram 

Međutim, sve je to demantovala sama pevačica kada je otkrila da niko od njene porodice nije bio uz nju, niti joj je pomogao.

Bura oko cele situacije između sestara se ne smiruje, a sada je Lin otišla korak dalje u nameri da izazove sažaljenje kod svojih pratioca. Ili, barem su mnogi tako shvatili.

Naime, ona je na svoj stori postavila snimak sa audio trakom svoje trogodišnje ćerkice koja ju je tešila dok joj je plakala zbog Britni.

"Biće u redu mama. Mora da bude u redu", rekla joj je Ajvi u snimku, a Lin je snimak podelila čak dva puta, i svaki put molila pratioce da pojačaju ton ne bi li se čulo da plače ali i zbog čega.

Naravno, javnost je ostala potpuno zgožena nakon ovog postupka, a komentari su se samo ređali.

"Može li patetičnije", "Koliko si jadna majka", "Patetično, jadno, loša majka...", "Džabe se pereš, niko ti ne veruje"... pisali su ljudi ispod njenih objava.

Očigledno su ovog puta pratioci više na strani pevačice, te će Lin u nameri da se pomiri sa Britni ipak morati da nađe neki bolji način.