Irina Šajk jedna je od najlepših manekenki svih vremena, a mnogi tvrde da je ona možda jedina koja može naslediti čuvenu petorku supermodela.

S obzirom da je radila sa najvećim modnim brendovima današnjice, nije izbnenađenje što je vremenom izgradila specifičan stil oblačenja u kome neretko spaja nespojivo.

Ipak, to je je Irina, i ona može da iznese gotovo sve, ili...

Ma koliko da nas mesecima unazad iznenađuje više nego sjajnim izdanjima, poslednja kombinacija jednostavno mnogima nije bio što bi se reklo "cup of tea".

Znamo da je Irina apsolutna kraljica slip haljina koje su veoma popularne i ovog leta, i koje često nosi u svim bojama. Sada je izabrala belu varijantu, koja je savršeno pristajala uz njen preplanuli ten i talasastu kosu poput sirene.

irina sajk u haljini i cipelama
printscreen/instagram 

I sve bi to bilo super da svoj outfit nije upotpunila cipelama koje su sve samo ne za leto i ovakav model haljina.

Naravno, pratioci su je zasuli komentarima.

"U kojoj dimenziji je ovo dobar stil", "Ko bi normalan ovo obuo", "Irina, gde su ti oči", "Kakve grozne cipele", "Ko još nosi tako grozne cipele"... samo su neki od komentara.

Ipak, čini se da Irina ne haje za kritike, već je na svoje storije izbacila još fotografija na kojima je u kupaćem kostimu, što je, kako stvari stoje, bilo sasvim dovoljno da pratioci zaborave njen "gaf" sa lošim izborom obuće.

irina sajk u kupacem kostimu
printscreen/instagram