Od kako se pojavio na javnoj sceni, Damiano David privlači pažnju kako izgledom, tako i svakim svojim postupkom.

Naravno, pevač svojim obožavateljkama daje više nego dovoljno materijala, te ne čudi što ga smatraju jednim od najboljih frajera današnjice.

Do sada je na svom Instagramu okačio više fotografija iz kupatila, gde je ogrnut samo peškirom, iz kade, u suknji i slično, te je bilo samo pitanje dana kada će neka od tih fotki završiti i na sajtu za odrasle.

To se i dogodilo, ali su "predmet potražnje" zapravo njegova stopala, na fetiš podkategorijama, ali ne samo to.

Cene fotki rastu iz sata u sat, kako ih "skida" sve više ljudi.

damiano david stopala
printscreen/twitter 

Posebno je zanimljivo i to što su se na mrežama pojavile tvrdnje da Damiano zapravo ne voli svoja stopala, te je to jedan od razloga što je u njihovom novom spotu za pesmu "I wanna be your slave" jedini koji sve vreme nosi cipele, dok su ostali članovi Maneskin-a bosi.

damiano david jedini je obuven u spotu za i wanna be your slave
printscreen/youtube 

Baš iz tog razloga, svaka fotografija gde je zgodni Italijan bos smatra se pravim "draguljem".

Naravno, ni ovog puta komentari nisu izostali, a mnogi su mišljenja da Damianovim stopalima ništa ne fali, te da ne razumeju zašto ih ne voli. 

Ipak, kako stvari stoje, ako ikad propadne kao muzičar, zasigurno će moći da zgrne ogroman novac i na ovakav način, iako nismo sigurni koliko bi mu se tako nešto dopalo. 

A još neke fotografije Damianovih stopala pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li su vredna cene i po 20 i više dolara, iako je cena daleko veća kada je u krupniji kadar:

pprintscreen/instagram, printscreen/instagram Damiano David stopala